Parfem „Booze & Baccy by Ricki Hall“, Captain Fawcett, 50ml

Šifra proizvoda: CF.4445

9.400,00  dinara

Captain Fawcett sa oduševljenjem sarađuje sa svetski poznatim Dandy & Gentleman, gospodinom Ricki Hall-om, pri pravljenju ovog jednostavno izvrsnog Parfema po meri. Gornje note začina drveta lovorovog ruma, pikantne narandže i bergamota se kombinuju sa luksuznim baznim notama slatkih, svežih listova duvana, puderastog aromatičnog tamjana, javorastog benzoina & tople egzotične vanile & sa slojevima srednjih nota svežeg galbanuma, belog timijana & korijandera.
Veoma dobrodošla edicija Serije sa Kapetanovim Potpisom.

Nekoliko reči od Ricki-ja…

“Razmišljao sam o tome kakvi su muškarci bili kada sam ja bio dečak, jaki muškarci koji se nisu izvinjavali zbog svoje muškosti. Želeo sam to da vratim – miris zrele osobe 70-tih i 80-tih godina – pića, cigareta, kože, losiona posle brijanja, paba – to je poput putovanja kroz vreme. Ovakav muškarac se zaustavlja u svom Ford Capri-ju, nosi kožnu jaknu, ima dlakava prsa koja se vide zbog raskopčane košulje i nosi zlatni lanac. Pivo u ruci, paklica Bensons cigareta, opušten i inteligentan sa okom za dame i osobinom nepromišljenosti, ali častan, znate – pravi džentlmen, samouveren, ali i pravi šarmer – svi žele da budu u njegovom društvu, ali mu pogled u oku govori da ne biste poželeli da ga prevarite. To je pravi, intenzivan muški miris – asertivan, moćan, vrsta koju nosi muškarac koji ima neraščišćene račune, ali tek nakon što završi pivo”. Ricki Hall.

Zapremina: 50ml

Sastav: Alkoholni denat. (SD Alcohol 40-B), Akua (voda), Parfum (miris), Limonen, Eugenol, Linalool, Benzil benzoate, Citral, Isoeugenol, Geraniol, Citronellol, Benzil alkohol, Coumarin, Alpha-izomethil ionone, Benzil cinnamat.

1 na zalihama