Balzam za bradu, Uppercut Deluxe, 100ml

Šifra proizvoda: UP.7809

2.100,00  dinara

Uppercut Deluxe balzam za bradu stvoren je kako bi održao formu čak i najzahtevnijim bradama. Znamo da održavanje epske brade u formi nije lak zadatak i da se sjajna brada ne dešava samo zato smo odlučili da napravimo nešto što pomaže.

Uz pravu količinu kontrole i sjaja, Uppercut Deluxe balzam za bradu održavaće vašu bradu oblikovanom i kontrolisanom, smanjujući one dosadne prelete, istovremeno zadržavajući sjajan i uredan izgled na mestu. Niko ne voli sjajnu, masnu bradu nego uhranjenu i vlažnu. 🙂

Instrukcije: Nanesite na čistu i suvu bradu. Koristite za početak manju količinu balzama, ravnomerno raspoređenu po dlanovima i vrhovima prstiju. Počnite vrhovima prstiju da trljate proizvod u bradu oko linije vilice i obraza, a zatim dugim potezima dlanovima oblikujte i primenite proizvod na celu dužinu brade.

Zapremina: 100ml

Sastav: Voda, cetearilni alkohol, Ceteareth-20, glicerin, pvp, gliceril stearat, cetrimonijum hlorid, fenoksietanol, kaprilil glikol, gvar hidroksipropilltrimonijum hlorid, parfem (mirisi), kumarin, citrikatrium, citrična kiselina.