Uslovi korišćenja

Hvala što ste posetili naš internet sajt. Vaš pristup, kao i korišćenje ovog našeg internet sajta (u daljem tekstu: internet sajt) podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem internet sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite internet sajt

Vlasništvo sadržaja

Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo firme „Wesleys Grooming Co.“ ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Grooming Masters će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Vaša upotreba internet sajta

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, firma „Wesleys Grooming Co.“ se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu. Takođe, Grooming Masters ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom internet sajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste. Treba da se posavetujete sa odgovarajućim stručnjakom ako Vam je potreban specifičan savet prilagođen Vašoj situaciji.

Izuzeće od odgovornosti

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. Firma „Wesleys Grooming Co.“ nije odgovorna za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog Sadržaja.

Linkovi ka internet sajtovima trećih lica

Internet sajt može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije firma „Wesleys Grooming Co.“. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. Firma „Wesleys Grooming Co.“ ne kontroliše i nije odgovorna za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. Firma „Wesleys Grooming Co.“ ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti firme „Wesleys Grooming Co.“

Softver dostupan na ovom internet sajtu

Prava intelektualne svojine i ostala prava na bilo koji softver koji je dostupan za preuzimanje sa internet sajta (u daljem tekstu Softver), pripadaju firmi „Wesleys Grooming Co.“. Vaša upotreba Softvera podleže uslovima sporazuma o licenci koji prate ili su uključeni u Softver. Firma „Wesleys Grooming Co.“ ne prihvata odgovornost za sadržinu pravila korišćenja ili ostalih dokumenata koji su uključeni u Softver ili ga prate. Nemojte instalirati niti koristiti Softver ako se ne slažete sa takvim sporazumima o licenci. Kada preuzimate Softver sa internet sajta, to činite na sopstveni rizik.

Izmena uslova korišćenja

Firma „Wesleys Grooming Co.“ može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.

Firma „Wesleys Grooming Co.“ je u sistemu PDV-a. Dostava svih prorizvoda naručenih preko sajta je besplatna za teritoriju Republike Srbije ukoliko je iznos proizvoda u korpi preko 4.000 dinara (RSD).

Politika privatnosti

U ime kompanije Wesley’s Grooming Co. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni firme „Wesleys Grooming Co.“ (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banka Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, kompanija Wesley’s Grooming Co. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).
Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

 

Isporuka robe i reklamacije

Isporuka robe vrši se putem kurirske službe AKS. Porudžbina/paket se šalje odmah sledećeg radnog dana nakon izvršene porudžbine ukoliko je porudžbina napravljena pre 12.00 časova u toku radnog dana. Kupac je potreban da bude dostupan na telefon koji je naveo u porudžbini, kako bi ga kurir kontaktirao pre izvršenja naloga. Kupac može da sa kurirom dogovori drugo vreme dostave ukoliko mu vreme koje kurir predloži ne odgovara. Ukoliko kupac odbije da primi pošiljku, kupcu će biti refundiran celokupni iznos vrednosti pošiljke, bez dostave. Rok isporuke je do maksimalno od 7 radnih dana od datuma poručivanja robe. (Pošiljka obično bude isporučena odmah sledeći dan kada paket bude poslat, ali zbog nepredivđenih okolnosti, državnih praznika i sl. dostava porudžbine može potrajati do 7 radnih dana).

Ukoliko imate bilo kakvih problema sa Grooming Masters proizvodima možete nam se javiti u roku od 2 dana kako na sajtu (putem kontakt forme ili telefona), tako i na našim društvenim mrežama, a mi ćemo, po Vašoj želji, zameniti proizvod ili Vam refundirati novac.

Ukoliko imate bilo koja druga pitanja vezana za naše proizvode, način upotrebljavanja ili nešto više o samom proizvodu, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme ili telefonom na 060 744 2 717.

Izjava o PDV-u

PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.