grooming supplyGrooming Supplytm

Sve što je frizeru i berberu potrebno od muške profesionalne kozmetike na jednom mestu

grooming supply naslovna

Šta je Grooming Supply

Grooming Supplytm je servis koji vam omogućava da vašu berbernicu ili frizerski salon opremite vrhunskim preparatima vodećih svetskih brendova i to samo u par klikova. Sa preko 250 revolucionarnih kozmetičkih proizvoda, ovaj portal je jedinstveno softversko rešenje u regionu koji će vam pomoći da nađete baš ono što vam je potrebno.

250+

proizvoda profesionalne muške kozmetike

7

najpoznatijih svetskih brendova

90+

berbernica i frizerskih salona u našoj mreži

Zašto mi treba Grooming Supply

Svi frizeri i berberi koriste proizvode za stilizovanje i negu. Bilo da ih koristite u vašem salonu/berbernici ili ih prodajete vašim mušterijama, Grooming Supply će vam taj posao drastično olakšati i ubrzati, a na ovaj način ćete moći napraviti najbolju odluku za svoju mušteriju i sam biznis.

Uz sve navedeno, otvorićete sebi prostor da uštedite i zaradite što je na kraju svega i najbitnije.

Registruj se

Šta pokrivamo?

Preparati i alati za klasično i tradicionalno brijanje

Grooming Supply prednosti

Saznajte kakve benefite dobijate kao naš klijent

*Besplatni inventar i promo materijal: Ova stavka je varijabilna, a količina i tip promo materijala zavisi od vrednosti robe koju poručite. Mi se kao kompanija trudimo da svakome izađemo u susret sa opremanjem prostora, ali u granicama koje to imaju smisla. Promo materijal ne naplaćujemo nikada i uglavnom ga delimo besplatno, osim za stvari koje vi direktno želite da poručite od proizvođača kako bi se našle u vašoj berbernici. Promo materijal koji nudimo: Bošče, podloge za alat, stikeri, police, posteri, kabineti, brendirane kese, znakovi…

Naši brendovi

Grooming Supplytm vam donosi najpoznatije svetske brendove muške profesionalne kozmetike na jednom mestu, a kompletan naš asortiman je pažljivo odabran po ugledu na najveće svetske salone i berbernice. Izbegnite uslove pojedinih brendova i obavezujuću saradnju, jer kod nas možete da menjate svaki dan i da kombinujete kako to vama odgovara.

Reuzel
Fine
Uppercut Deluxe
Truefit & Hill
DapperDan
Capt Fawcett Limited
Brk logo

Šta kažu vaše kolege

Nema apsolutno razloga da nam verujete, ali možete vašim kolegama.

Evo šta kažu najpoznatiji regionalni frizeri i berberi o Grooming Supplytm

Karlo Zagorac

Najbolja stvar koja se pojavila na našem tržištu u poslednjih 10 godina. Ako berbernicu shvatate ozbiljno, Grooming Supply je nešto što koristite. Brzo, lako, profi…njihovi premium brendovi nemaju konkurenciju. To je to.

Karlo Zagorac

Master Barber i su-osnivač “The Barbers”

Bojan Milosavljević

Još jedan korak napred i nešto što treba svakoj berbernici. Grooming Supply mi nudi najbolji i najkvalitetniji izbor proizvoda svetskih poznatih brendova i to na jako jednostavan način. Bravo za ekipu.

Bojan Milosavljević

Berber i osnivač berbernice “Monkey Kings”

Dušan Cvijović

Ono što potrebno mojoj berbernici: najbolji svetski brendovi na jednom mestu. Poručivanje robe radi besprekorno – odličan 5.

Dušan Cvijović

Vlasnik i berber "Berbernica Legat"

previous arrow next arrow

Zainteresovani ste? Iskoristite formu ispod da pošaljete upit, a neko iz Grooming Supply tima će vam se javiti u roku od jednog radnog dana. Takođe, možete nas kontaktirati i putem telefona: 060 744 2 717

    Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA i primenjuju se Google politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge.