Ulje za bradu „Jimmy Niggles, The Million Dollar“, Captain Fawcett

Šifra proizvoda: %s

Cena od 2.100,00  dinara

Kako bi stvorio ovu posebnu formulu, Kapetan Fawcett je sarađivao sa kolegom istraživačem Jimmy Niggles-om, ambasadorom osnivačem Beard Season-a i uzgajivačem prve svetske Brade od Milion Dolara (Million Dollar Beard).

Ova jednistvena kombinacija obogaćujućih ulja će učiniti da vaša brada izgleda fantastično. Sastoji se od svežih okeanskih mirisa i zemljastih smolastih nota i sa očaravajućim cvetnim citrusom, jedini dodatak za koji smo smatrali da je prikladan je bio savršeno luksuzan – pahuljice 23-karatnog zlata…. Živele dlake.

Primena: Protresti i naneti nekoliko kapi na dlan ruke & protrljati jedan o drugi. Ovo će dovesti do rastvaranja zlatnih pahulja pre nego što utrljate ulje u vašu bradu. Nežno pročešljajte radi savršenog (a Million Dollar) rezultata.

Ručno pravi u malim količinama Kapetanov majstor blender, pakovano u staklene bočice sa staklenom pipetom i gumenim vrhom za tačno doziranje.

Podrška Sezoni Brade (Beard Season)

Sezona Brade (Beard Season) je globalni pokret koji pretvara bradu u spasonosne povode za razgovor, izazivajući vas, vaše prijatelje i porodicu da odete na pregled kože na melanom – jedan od najsmrtonosnijih kancera na svetu. Prihodi od svake boce Million Dollar Ulja za Bradu će biti korišteni uz odgovornu efikasnost za širenje svesti & aktivnosti u borbi protiv melanoma.

Zapremina: 10ml i 50ml