Surf krema za kosu, Reuzel, 95g

Šifra proizvoda: REU116

2.700,00  dinara

novo

Surf krema poboljšava strukturu kose i doprinosi postizanju izgleda kao da ste čitav dan proveli na plaži. Za dodatnu teksturu, podizanje kose i definiciju, matirajuća formula može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim kremama i pomadama. Lako se ispira.

*Napomena: Ova krema nije namenjena da se kombinuje sa drugim Fiber proizvodima od Reuzela.

Upotreba: Uzmite pola do jednog prsta kreme i nanesite na dlanove, te utrljajte u kosu. Najbolje je koristiti na suvoj kosi, počevši od temena i krećući se prema čelu. Nanosite kremu od vlasišta do krajeva kose i dodajte dodatni proizvod prema želji. Na dužoj kosi, koristite pri korenu da biste dobili teksturu i definiciju.

Možete da kombinujte sa Mat pastom za stilizovanje ili Mat pomadom na bazi gline za srednje učvršćivanje koje daje prirodan izgled.

Zapremina: 95g

Sastav: Magnezijum sulfat, ciklopentasiloksan, izopropil miristat, cetearet-25, stearil alkohol, kaolin, olet-20, stearalkonijum hektorit, silika, fenoksietanol, propilen karbonat, kaprilski/kaprilni gliceridi, ulje kokosa (Cocos Nucifera), tokoferil acetat, cetil alkohol, arakidil alkohol.l