Sapun za brijanje „Scapicchio“, Captain Fawcett

Šifra proizvoda: %s

Cena od 2.350,00  dinara

Captain Fawcett je oduševljen što sarađuje sa Luigiem Scapicchiom, članom jedne od najstarije berberske porodice na svetu. Zajedno su stvorili ovaj neverovatni sapun za brijanje sa bogatom penom. Inspiracija za ovaj veličanstveni raskošni sapun za brijanje dolazi iz obilnih nasada smokvi i maslina koji se nalaze u rodnoj Pulji porodice Scapicchio.

Ime Scapicchio je sinonim za jednu od najuglednijih i najcenjenijih berberskih porodica na svetu. Gospodin Marko Scapicchio je prvi put otvorio svoju berbernicu 1820. godine, a za narednih pet generacija zanatske veštine povezane sa ovom najplemenitijom profesijom prenosile su se sa oca na sina.

Scapicchio su majstori umetnosti i specijalizovani su za „Kamisori“, brijanje sa fiksnom oštricom. Ove renomirane tehnike se još uvek predaju u njihovoj čuvenoj „Scapicchio“ akademiji.

Osvežavajući miris sapuna odaje počast Luiđijevom pradedi koji je emigrirao u Čikago 1910. godine i osnovao svoju prvu italijansku berbernicu. Vinćenco je stigao na vreme da postane jedan od Al Kaponeovih ličnih berberina od poverenja… ali tu leži druga priča.

Vrhunski saveti za jednostavno veličanstveno brijanje:

– Koristite tradicionalnu četku za brijanje.
– Pokvasite četku toplom vodom.
– Četkom mešati i mutiti sapun za brijanje kako bi nastala luksuzna gusta pena.
– Nanesite penu na bradu da podignete i smekšate dlaku.

Zapremina: 110g

Sastav: Natrijum tallovat, kalijum stearat, natrijum stearat, destilovana voda, natrijum palm kernelat, glicerin, kalijum palma kernelat, parfem (mirisi), kokosova kiselina, natrijum kokoat, natrijum palmat, kalijum palmat, kalijum kokoat, natrijum hlorid, tetranatrat natrijum hlorid, tetranatrat Pentanatrijum pentetat, O-tolil bigvanid, Linalool, Eugenol, Limonen, petrolat, tetrasodijum EDTA