Šampon za kosu „Ricki Hall’s Booze & Baccy“, Captain Fawcett

Šifra proizvoda: %s

Cena od 2.740,00  dinara

Atraktivan šampon sa balzamom po meri sa nagoveštajem zanosa Ricki Hall’s ‘Booze & Baccy’ Signature Serije. Samouveren, luksuzno moderan miris osvežavajuće aromatične narandže, slatkastog dima drveta i egzotičnih začina, ovaj nežni šampon za čišćenje ne sadrži sulfate i obogaćen je organskim jedinjenjima koji nanose balzam na teme glave, zadržavaju vlažnost i pomažu u vraćanju snage oštećenoj kosi.

Obratite pažnju na to da koliko god da je primamljivo treba po svaku cenu izbegavati da popijete ili ćete rizikovati da zauvek duvate balončiće…

Instrukcije: Naneti na vlažnu kosu, snažno utrljati u kožu glave, napraviti kratku pauzu, dobro isprati. I spremni ste. Bum! Izbegavajte kontakt sa očima i povredama na koži. Ako dođe do iritacije isperite čistom vodom i prestanite sa upotrebom.

Zapremina: 250ml

Sastav: Destilovana voda, natrijum-lauroil-metil-izjetionat, kokamidpropil, betain, akrilatni kopolimer, natrijum-metil-kokoil-taurat, poligliceril-4-karat, parfem (miris), glikol-distearat, amodimetikon, glicerin, lauret-4, natrijum-hidroksid-hidroksid , Limonen, Cetrimonijum hlorid, Trideceth-12, Eugenol, benzil alkohol, linalool, metilhloroizotiazolinon. Magnezijum, hlorid, magnezijum nitrat, metilizotiazilinon.