Pasta za kosu „Feather Weight“, Uppercut Deluxe

Šifra proizvoda: %s

Cena od 1.500,00  dinara

„Laka kao pero“ kategorija ime je dobila po tome što je lakša pasta koja sadrži „udarce“. Sa slabim sjajem i čvrstim držanjem, ovo je jedan od najsvestranijih proizvoda u liniji brenda Uppercut Deluxe.

Ova pasta od vlakana prvobitno je dizajnirana za nekog glupog tipa, tipa koji želi proizvod koji može sve. Featherveight je lagana pasta koja ima dosta lepljivosti, što je čini savršenom za stvaranje volumenai. Prekriven niskim sjajem, „Featherweight“ je savršen za stvaranje teksturnih, izdeljenih stilova.

Instrukcije: anesite na mokru ili suvu kosu koja je oprana Uppercut Deluke svakodnevnim šamponom i svakodnevnim regeneratorom. Sušite kosu za veći volumen. Počnite tako što ćete malu količinu proizvoda naneti na suve dlanove i pobrinuti se da se ravnomerno rasporedite po obe ruke. Vrhovima prstiju nanesite malu količinu na kosu, a zatim ravnomerno rasporedite proizvod po kosi radeći od potiljka do prednjeg dela. Za više teksturni izgled koristite prste ili češalj za oblikovanje. Proizvod je na bazi vode pa se lako ispira.

Zapremina: 30 grama i 70 grama

Sastav: Voda, Ceteareth-20, Cera Microcristallina, Glicerin, VP / VA kopolimer, petrolat, PVP, natrijum steroil glutamat, fenoksietanol, kaprilil glikol, parfem (aroma), citral, geraniol, D-limonen, citronelol, evgenol.