Luksuzni sapun za brijanje „Apsley“, Truefitt & Hill

Šifra proizvoda: %s

Cena od 3.150,00  dinara

Ovaj tradicionalni sapun za brijanje poznat je po svom veličanstvenom kvalitetu, i kao takav ocenjen je među najboljim sapunima za brijanje na svetu. Njegova bogata, raskošna pena omogućava vam precizno i glatko brijanje. Isporučuje se u ručno izrađenoj i poliranoj posudi od bagremovog drveta koja je pogodna za dopunu.

U zaista prepoznatljivom i očaravajućem mirisu, harmonični nadtonovi drvenog vetivera podignuti su osvežavajućom esencijom grejpfruta i istaknuti oštrim notama bibera. Baza od sandalovine i pačulija obogaćena je senzualnim notama mošusa i tinjajućih drvenih tonova, koji blago sazrevaju u elegantne i tople nijanse koje su karakteristične za ovaj jedinstveni miris.

Zapremina: 100g

Sastav: Kalijum palmat, kalijum palmino jezgro, kalijum stearat, kiselina palminog jezgra, parfem (miris), natrijum hlorid, butirospermum parkii (šea) puter, pentanatrijum pentetat, tetranatrijum etidronat, pantenol, limonen, hidroksicitronelol, hidroksicitroneol, heksilil Linalcol , butifenil metilpropional, citral, geraniol.