Losion posle brijanja, Uppercut Deluxe, 100ml

Šifra proizvoda: UP.7925

3.100,00  dinara

Ovaj losion posle brijanja je dugotrajni miris koji sadrži originalnu kombinaciju nota poznatu kao „North“ miris; kombinacija drvenih baznih nota i nagoveštaja citrusa koja osvježava i ostavlja iza sebe muževan i sofisticiran trag.

Šta je „NORTH“?

Dizajnirao ga je legendarni parfimer Johnathon Midgley, a Uppercut Deluxe je Johnathon-u dao potpunu kreativnu slobodu da stvori „najbolji muški miris koji može“.

Ovaj miris je prvobitno lansiran u malim serijama samo za lokalnu potrošnju. Kako su se prioriteti promenili, originalni North losion je obustavljen. 5 godina kasnije, pitanja su i dalje dolazila: „Kada će se North vratiti?“

Pa, slušali smo vas i North se vratio. Sada u formuli s niskim sadržajem alkohola koja čini ovaj losion idealnim za osetljivu kožu. Formula je obogaćena i blagim adstringent efektom koji neguje kožu nakon brijanja, pomažući u umirivanju kože i sprečavanju neželjenih iritacija.

Zapremina: 100ml

Sastav: Voda, alkohol, PEG-40 hidrogenizovano ricinusovo ulje, miris (parfem), benzil alkohol, kalijum sorbat, natrijum benzoat, limunska kiselina, benzil benzoat, limonen, linalool, benzil salicilat, alfa-izometil ionon, geraniol, eugenol, kumarin, citral, citronelol..