Krema za kosu „Easy Hold“, Uppercut Deluxe

Šifra proizvoda: %s

Cena od 1.500,00  dinara

Uppercut Deluxe „Easy Hold“ krema za kosu je posebno formulisana da pruži lagano držanje dlaka i prirodan, mat izgled. Idealno rešenje za besmislen stil. Pogodna za bilo koji tip ili dužinu kose, kremasta osnova klizi u kosu i postavlja se u prirodan bestežinski položaj, bez bilo kakvog napora.

Instrukcije: Nanesite na mokru ili suvu kosu koja je oprana Uppercut Deluke svakodnevnim šamponom i svakodnevnim regeneratorom. Sušite kosu za veći volumen. Počnite tako što ćete malu količinu proizvoda naneti na suve dlanove i pobrinuti se da se ravnomerno rasporedite po obe ruke. Vrhovima prstiju nanesite malu količinu na kosu, a zatim ravnomerno rasporedite proizvod po kosi radeći od potiljka do prednjeg dela. Za više teksturni izgled koristite prste ili češalj za oblikovanje. Proizvod je na bazi vode pa se lako ispira.

Zapremina: 30 grama i 90 grama

Sastav: Voda, stearinska kiselina, hidrogenizovano ricinusovo ulje, ciklometikon, mikrokristalni vosak, glicerin, Copernicia Cerifera Cera, ciklotetrasiloksan, PVP, fenoksietanol, kaprilil glikol, poliakrilamid, C13-14 izoparafin, natrijum-natrijum-lauret-7-natrijum-lauret-7-natrijum-lauret-7-natrijum Hidroksid, tetrasodijum EDTA, CI 77499 / Gvozdeni oksid.