Krema za brijanje, Uppercut Deluxe, 120g

Šifra proizvoda: UP.7921

2.550,00  dinara

Ova krema za brijanje brzo stvara kremastu penu koja omogućuje ugodno brijanje i sadrži poseban umirujući kompleks koji pomaže u sprečavanju iritacija od brijanja i održava kožu hidriranom.

Pogodna je za svakodnevno brijanje uz mogućnost nanošenja rukama ili četkom. Stvara bogatu i kremastu penu za ugodno brijanje. Pruža vrhunsku zaštitu suve i osetljive kože. Sadrži alantoin za umirenje kože istovremeno pružajući negu.

Instrukcije:

Stavite četku za brijanje u toplu vodu kako biste je pripremili za nanošenje kreme. Dodajte malu količinu kreme na čekinje i kružnim pokretima radite četkom po području brade dok se ne stvori bogata, kremasta pena.

Ukoliko nanosite na ruke uzmite malu količinu kreme i nežno umasirajte u dlan dok ne stvorite bogatu i kremastu penu. Rasporedite kremu po rukama i ravnomerno je nanesite na područje brade.

Završite sa hidratantnom kremom kako bi umirili i nahraniti kožu za celokupan ugođaj.

Zapremina: 120g

Sastav: Voda, sodium cocoyl isethionate, glycol stearate, stearic acid, cetearyl alcohol, miris (parfem), phenoxyethanol, natrijum hidroksid, cucumis sativus (krastavac) ekstrakt voća, disodium EDTA, guar hidroksipropiltrimonijum hlorid, etilheksilglicerol, camellia sinensis list ekstrakt, alkohol, heksil cinnamal, linalul, hidroksicitronelal, alfa-izometil ionon, D-limonen, eugenol, izoeugenol.