Eksfoliator za piling i negu tetovaža, Reuzel, 100ml

Šifra proizvoda: REU106

2.250,00  dinara

Vaša tetovaža ne bledi, ona se samo skriva. Za stalnu negu i održavanje tetovaže, ovaj proizvod za piling vraća tetovažu u život uklanjajući mrtvu i suvu kožu. Ovaj piling je blaži od standardnog eksfolijatora koji se može naći na tržištu, tako da neće izbleđivati ili oštetiti vašu tetovažu. Dobijate zdraviju kožu, dok boje i detalji vaše tetovaže izgledaju jednako živahno kao i prvog dana kada ste je uradili.

Za zarasle tetovaže, prvi korak TAT rutine počinje sa ovim sapunom za piling. Ovaj prirodni proizvod je pun voćnih enzima koji uklanjaja mrtve ćelije kože i površinski otpad i time daje novi život tetovaži. Dovoljno je da ga koristite jednom nedeljno kako biste postigli najbolje rezultate. Ovaj proizvod će učiniti sve da vaše tetovaže izgledaju sveže i živopisno, bez potrebe za grubim pilingom.

Zapremina: 100ml

Sastav: Voda, natrijum C14-16 olefin sulfonat, kokamidopropil hidroksisultain, akrilatni kopolimer, prah stabljike bambusa Arundinacea (bambus), ekstrakt fermenta voća laktobacila/papaje, ekstrakt voća Ananas Verant (ananas), ekstrakt voća iz voća, ekstrakt ploda citrusa, A. s Ulje od kore (narandže), Ulje od kore limuna (limuna), Ulje od kore Citrus Paradisi (grejpfruta), Ulje od kore citrusa Reticulata (mandarina), Ulje od kore citrusa Aurantifolia (limete), Ulje od kore Litsea Cubeba (Mai Chang), Ulje od voća mandelje, fenoksietanol, etilheksilglicerin