Četka za brijanje od sintentičkih vlakana (Vegan Friendly), Captain Fawcett

Šifra proizvoda: CF.5579

4.500,00  dinara

Kapetan Fawcett-ova četka za brijanje od sintetičkih vlakana sa drvenom drškom, kada se koristi sa Kapetanovim sapunom ili penom za brijanje će stvoriti luksuznu, bogatu i obimnu penukoja omogućava najglađe brijanje penom. Nastavi sa brijanjem…

Tradicionalno, najbolje četke za brijanje su pravljene od dlake jazavca, u velikoj meri zbog odličnih karakteristika kutikule ka zadržavanju vode. Međutim, nakon obimnog istraživanja, zakulisni radnici su smislili prilično finu alternativu i razvili sintetičko vlakno sa neverovatno mekim vrhovima, koji su blagotvorni za osobe sa osetljivom kožom dok u isto vreme kopiraju karakteristike četke neophodne za savršeno brijanje. Kao takvu, Kapetan Fawcett sa zadovoljstvom predstavlja svoju pogodnu za vegane (vegan friendly), četku za brijanje od sintetičkih vlakana sa drvenom drškom, održivog izvora.

Instrukcije:  Potopite vašu četku za brijanje u toplu vodu, a zatim otresite višak vode. Umočite u sapun za brijanje i, kružnim pokretima napravite bogatu, toplu, kremastu penu i nanesite na područje brade. Krenite sa brijanjem. Četku za brijanje nakon upotrebe treba temeljno isprati toplom vodom i ostaviti da se sama osuši.

Dimenzije: Čvor(Knot):25mm, Prečnik dlake: 45mm, Dužina dlake: 52mm, Ukupna dužina: 134mm, Prečnik drške: 17-29mm, Visina drške: 82mm, Težina: 59gr.