Brijač „Rockwell“ sa dvostrukom oštricom, Captain Fawcett

Šifra proizvoda: CF.5578

9.000,00  dinara

Captain Fawcett, kome lično nije nepoznata poslovica „Nužda je majka svih izuma“, je isto tako veliki obožavalac inovativnih veština koje nude njegovi bliski drugari u Rockwell-u. Ovi zastrašujuće pametni momci su kreatori svetski poznatog, patentiranog, potpuno prilagodljivog 6C brijača sa dvostrukom oštricom dizajniranog za sve tipove kože i dužine brade.

Pravo je čudo posmatrati spajanje forme i svakodnevne funkcije kako bi se obezbedilo jedinstveno iskustvo brijanja.

Kako je došlo do ove saradnje je izuzetna priča, međutim samo po sebi dovoljno je reći da je zavera skovana uz nekoliko viski sauera u King Edward Hotelu, u centru Toronta. Kao rezultat, Captain Fawcett je dobio dozvolu da koristi Rockwell-ov dizajn uz dodavanje nekih elegantnih izmjena u skladu sa njegovim prefinjenim ukusom. Prelepo napravljen, Rockwell brijač sa dvostrukom oštricom kombinuje revolucionarnu preciznost, projektovane uglove oštrice i prilagodljivost. Ovaj genijalan i patentiran dizajn pruža 6 opcija za brijanje kako bi obezbedio određivanje blizine, glatkoće i ugodnosti vašeg brijanja.

Najnovije veštine su rezultirale savršeno ponderisanom i balansiranom oštricom koja nudi i intuitivno rukovanje i lako kretanje. Liveno od vrhunske kvalitetne legure cinka sa upečatljivom belom hromiranom završnom obradom.

Napomena: Ovaj potpuno prilagodljiv brijač sa dvostrukom oštricom od nerđajućeg čelika ne sadrži britvice. Biće potrebno da kupite pakovanje visokokvalitetnih britvica sa dvostrukom oštricom od nerđajućeg čelika, koje možete pronaći u vašoj lokalnoj apoteci.

Specifikacije: Dužina: 100mm Težina: 90g