Beer’d Šampon®, Captain Fawcett, 250ml

Šifra proizvoda: CF.5555

2.840,00  dinara

Captain Fawcett’s Nagrađivani* Beer’d Šampon® napravljen od njegovog omiljenog IPA je ubedljivo nežna smeša za čišćenje dizajnirana ne samo da spere dnevni detritus, nego i da dodatno učini da vaš dlakavi ponos i dika izgleda jednostavno veličanstveno, i takođe da bude u savršenom stanju. Ova veoma veličanstvena formula sadrži više od 80ml finog ale-a (slad, hmelj i pivski kvasac) i ima veoma primamljivu aromu.

Obratite pažnju na to da koliko god da je primamljivo treba po svaku cenu izbegavati da popijete ili ćete rizikovati da zauvek duvate balončiće…

Instrukcije: Pokvasite bradu i kosu, nanesite šampon i primenite dok ne dobijete bogatu penu pre nego što potpuno isperete, ponovite ukoliko je potrebno. 

Zapremina: 250ml

PS. Boca Captain Fawcett finog piva na žalost nije uključena pri kupovini flaše Beer’d šampona. *Bronzana Nagrada za „Najbolji novi muški proizvod za kosu“, 2017 Pure Beauty Nagrade

Sastav: Destilovana voda, ale, natrijum-lauroil-metil-izjetionat, kokamidopropil-betain, natrijum-metil-kocil-taurat, lauril-glukozid, polikvaternijum-10, tetranatrijum-glutamat-diacetat, benzil-alkohol, natrijum-hidroksid, metil-hloroizocija-magnezijum-zol-klorid, magnezijum-magnezijum-nitrol-metil-magnezijum-amino-klorid.

Nema na lageru