Balzam za bradu „Triumphant“, Captain Fawcett, 60ml

Šifra proizvoda: CF.3336

2.950,00  dinara

Balzam za bradu iz legendarne „Triumphant“ serije Captain Fawcetta. Saradnja sa glumcem i komičarem Rufus Hound-om rezultirala je sa ovim retkim putničkim draguljem. Kako vam najjednostavnije možemo opisati ovaj miris? Sednite na svoj omiljeni motor, stavite kacigu i uputite se na putovanje kroz Engleske predele ispunjeni mirisima proleća. Gornje note bergamota, limete i yling ylang-a savršeno kombinovani sa donjim notama sandalovine i mošusa odličan su recept za svakog modernog džentlmena.

Instrukcije: Idealno nanesite na vašu vlažnu ili suvu, čistu bradu. Delom palca uzmite malo balzama i zagrejte tako što ćete utrljati u dlan ruke. Nastavite tako što ćete naneti balzam na dužinu brade, a onda pročešljajte ili pročetkajte radi maksimalne čvrstine, što će rezultirati u ukroćenoj dobro negovanoj bradi, koja je lakša za oblikovanje i stilizovanje. Živele dlake! 

Zapremina: 60ml

Sastav: Ulje slatkog badema Prunus Dulcis, ulje semenki krambe Abissinica, vosak Candelilla Euphorbia Cerifera, shea puter Butirospermum Parkii i vitamin E tokoferol. Parfem (miris), limonen, linalol, hidroksicitronelal, citronelol, geraniol, eugenol, citral, benzil benzoat, benzil salicilat, farnesol, izoeugenol, benzil alkohol, alfa-izo-metil jonon.

Nema na zalihama