Balzam za bradu “Ricki Hall Booze & Baccy”, Captain Fawcett, 60ml

Šifra proizvoda: CF.3334

2.950,00  dinara

Ovo je zaista istinski šlag na torti za kosmatog gradskog muškarca! Proizilazeći iz neverovatno popularnog Ricki Hall ‘Booze & Baccy’ ulja za bradu i voska za brkove stiže nam ovaj prilično veličanstven balzam za bradu. Jedinstveni spoj 5 baznih krema i egzotičnih voskova zajedno sa 10 eteričnih ulja, kvalifikuje ovu ručno pravljenu kremu kao jednostavno neizbežan dodatak arsenala za negu bilo kog muškarca.

Instukcije: Idealno nanesite na vašu vlažnu ili suvu, čistu bradu. Delom palca uzmite malo balzama i zagrejte tako što ćete utrljati u dlan ruke. Nastavite tako što ćete naneti balzam na dužinu brade, a onda pročešljajte ili pročetkajte radi maksimalne čvrstine, što će rezultirati u ukroćenoj dobro negovanoj bradi, koja je lakša za oblikovanje i stilizovanje. Živele dlake!

Pakovano u aluminijumsku posudu sa poklopcem na zavrtanje.

Zapremina: 60ml 

Sastav: Ulje slatkog badema Prunus Dulcis, ulje semenki krambe Abissinica, vosak kandelile Euphorbia Cerifera, karitejevo maslo Butirospermum Parkii i vitamin E tokoferol. Parfum napravljen od esencijalnih ulja.
Alergeni: benzil alkohol, benzil benzoat, benzil cinamat, benzil salicilat, cimetni alkohol, citral, citronelol, kumarin, D-limonen, evgenol, farnesol, geranoil, izoeugenol i linalool.

2 na zalihama