Balzam za bradu “Private Stock”, Captain Fawcett, 60ml

Šifra proizvoda: CF.3333

2.950,00  dinara

Koristeći Kapetanov sopstveni ‘Private Stock’ miris (koji se nalazi u njegovom nagrađivanom Ulju za Bradu i Vosku za Brkove) kreirali smo jednostavno izvrstan Balzam za Bradu, pravi spoj 5 baznih krema i egzotičnih voskova zajedno sa esencijalnim uljima Kedra, Crnog Bibera, Pačulija i Palmarose. Redovno korištenje ove ručno pravljene patentirane kreme će ukrotiti, nahraniti i urediti vašu bradu dok vam omogućava da oblikujete i stajlirate vaš kosmati ponos i diku.

Instrukcije: Idealno nanesite na vašu vlažnu ili suvu, čistu bradu. Delom palca uzmite malo balzama i zagrejte tako što ćete utrljati u dlan ruke. Nastavite tako što ćete naneti balzam na dužinu brade, a onda pročešljajte ili pročetkajte radi maksimalne čvrstine, što će rezultirati u ukroćenoj dobro negovanoj bradi, koja je lakša za oblikovanje i stilizovanje. Živele dlake.

Pakovano u aluminijumsku posudu sa poklopcem na zavrtanje.

Zapremina: 60ml

Sastav: Ulje slatkog badema Prunus Dulcis, ulje semenki krambe Abissinica, vosak kandelile Euphorbia Cerifera, karitejevo maslo Butirospermum Parkii i vitamin E tokoferol. Atlas Cedarvood Cefrus Atlantica, crni biber Piper Nigrum, pačuli Pogostemon Cablin, Palmarosa Cimbopogon Martini, Geraniol, Limonene, Linalool.