Balzam za bradu „Barberism®“, Captain Fawcett, 60ml

Šifra proizvoda: CF.3335

2.950,00  dinara

Izvanredna kolaboracija između Captain Fawcett-a i legendarnog berbera Sid Sottung-a rezultirala je ovim balzamom za bradu. Ovaj blend sadrži signature miris poznatog Sid Sottunga koji se nalazi u njihovom Barberism parfemu. Elegantni mirisi limete i pomorandže, spojeni su sa provokativnim mirisima ruže, kedrovine i pačulija.

Instrukcije: Idealno nanesite na vašu vlažnu ili suvu, čistu bradu. Delom palca uzmite malo balzama i zagrejte tako što ćete utrljati u dlan ruke. Nastavite tako što ćete naneti balzam na dužinu brade, a onda pročešljajte ili pročetkajte radi maksimalne čvrstine, što će rezultirati u ukroćenoj dobro negovanoj bradi, koja je lakša za oblikovanje i stilizovanje. Živele dlake! 

Zapremina: 60ml

Sastav: Ulje slatkog badema Prunus Dulcis, ulje semenki krambe Abissinica, vosak Candelilla Euphorbia Cerifera, shea puter Butirospermum Parkii i vitamin E tokoferol. Parfem (miris), limonen, linalool, alfa-izometil jonon, hidroksicitronelal, citral, eugenol, kumarin, citronelol, geraniol, benzil benzoat, farnesol, benzil salicilat, benzil alkohol.