Balzam posle brijanja „West Indian Limes“, Truefitt & Hill, 100ml

Šifra proizvoda: TH.00025

5.600,00  dinara

Truefitt-ovi prvi citrusni mirisi su prvobitno formulisani 1870-ih i brzo su postali favoriti kraljice Viktorije, kao i džentlmena i dama njenog dvora. Carski buket su Truefitovi parfimeri posebno mešali za kraljicu Viktoriju 1876. kako bi proslavili njenu krunu za caricu Indije. Bio je to cvetni fougere sa pikantnim i egzotičnim gornjim notama citrusa i cveta narandže iz kojih je evoluirao današnji miris zapadnoindijskog limesa. Osvežavajući i pikantni miris, u kome su živahne gornje note egzotiče limete i bergamota kombinovani su sa notama jorgovana, lavande i ruže, i bazom cveta narandže.

Truefitt & Hill balzam posle brijanja „West Indian Limes“ je specijalno formulisan da pruži maksimalne prednosti nakon brijanja. Bogat restorativnim sastojcima kao što je ekstrakt aloe vere, dizajniran je da značajno smanji iritaciju kože i upalu uzrokovanu opekotinama od brijača.

Umirujući balzam je lagan na koži, lako se upija i dizajniran da prirodno obnavlja i rehidrira kožu nakon brijanja. Ostavlja kožu glatkom i podatnom sa mekom završnom obradom bez sjaja.

Zapremina: 100ml

Sastav: Akua, izopropil miristat, stearinska kiselina, propilen glikol, glicerin, aloe barbadensis (ekstrakt aloe vere), parfem (miris), trietanolamin, lanolin, natrijum PCA. Ceteatil alkohol, imidazolidinif urea, karbomer, metilparaben, alantoin, propiparaben, Cl19140

1 na zalihama