Sid Sottung’s Barber Masterclass

Live in Belgrade

Sid Sottung’s Barber Masterclass - Live in Belgrade

Doživite vrhunsku berbersku edukaciju od žive Legende!


Ovog aprila, Beograd postaje centar svetske berberske scene!

Pozivamo vas na ekskluzivni dvodnevni događaj koji će se održati 20. i 21. aprila 2024. godine, gde ćemo ugostiti jednog od najpoznatijih berbera iz Londona, Sid Sottunga.

Ovaj seminar i radionica su savršena prilika za sve berbere koji žele da unaprede svoje veštine i upoznaju se sa najnovijim trendovima u šišanju, trimovanju brade i brijanju.

O SId Sottungu

O Sid Sottungu

Sid Sottung, dobitnik priznanja „Wet Shaving Expert of the Year“, svoje majstorske veštine izoštrio je u italijanskim berbernicama Njujorka, a preciznost u šišanju do savršenstva doveo tokom godina rada sa revolucionarom u frizerskom svetu, Vidalom Sassoonom.

Srž njegove filozofije je moć deljenja veština sa jedne generacije na drugu, nasleđe koje nadilazi vreme i oblikuje budućnost našeg zanata.

Sid donosi u Beograd ne samo svoje umetničke tehnike šišanja i brijanja, već i duboku posvećenost mentorstvu, što ovaj seminar čini jedinstvenom prilikom za sve koji žele da unaprede svoje znanje i veštine u berberstvu.

Kupite kartu

Captain Fawcett

Specijalni Gost: Richard Finney

Događaju će se pridružiti i Richie Finney, osnivač poznatog brenda Captain Fawcett, sa kojim će te imati jedinstvenu priliku da se upoznate i pokupite sjajne savete iz oblasti barberinga i biznisa, kao i da upoznate jedinstvenu paletu Captain Fawcett proizvoda koji su prilagođeni savremenom berberinu.

Richard Finnley

Kupite kartu

Look & Learn Seminar

Day 1

20.4.2024.
Marsh Event Space, Cetinjska 15,
Beograd, 10.00 – 17.00h


Look & Learn Seminar

Prvi dan je posvećen Look & Learn seminaru koji vodi Sid Sottung. Tokom osam sati demonstracija, Sid će pokazati svoje tehike šišanja, trimovanja brade i brijanja. Učesnici će imati priliku da iz prve ruke vide kako se vrhunske tehnike primenjuju u praksi, uz mogućnost postavljanja pitanja i dobijanja neprocenjivih saveta.


Cena ulaznice (Day 1)

10.900 dinaraKupite kartu

+ PDV


* Ulaznicu nije moguće refundirati
* Ulaznica važi samo za 1 osobu*
* Ulaznicu je uključeno osveženje i lagani ručak
* Uz seminar se dobiju sertifikati o prisustvu

Look & Learn + Workshop

Day 1 + Day 2

20.4.2024. i 21.4.2024.
Marsh Event Space + Barber Academy,
Dobanovačka 97, Zemun, 10.00 – 17.00h


Look & Learn + Workshop

Drugi dan je rezervisan za praktični workshop na lutkama, gde će učesnici raditi rame uz rame sa Sidom Sottungom. Ovaj intenzivni osmosatni radni dan fokusira se na tehnike šišanja, brijanja i štucovanja brade. Učesnicima će biti pružena prilika da svoje veštine podignu na viši nivo.


Cena paketa (Day 1 + Day 2)

26.900 dinaraRasprodato

+ PDV


* Ulaznicu nije moguće refundirati
* Ulaznica važi samo za 1 osobu*
* Ulaznicu je uključeno osveženje i lagani ručak
* U ulaznicu nije uračunata lutka za Workshop
* Uz seminar i workshop se dobijaju premium sertifikati

Rezervacija karte

Zbog ograničenog broja mesta, ulaznicu možete rezervisati putem formulara ispod. Nakon izvršene rezervacije, bićete kontktirani od strane Grooming Masters tima kako bi se dogovorili oko plaćanja i preuzimanja karte.

    U cenu karte nije uračunat PDVOvaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA i primenjuju se Google politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge.