Sprej za kosu na bazi morske soli, Captain Fawcett, 250ml

Šifra proizvoda: CF.5581

2.600,00  dinara

Captain Fawcett-ov sprej za kosu na bazi morske soli podiže slepljene folikule dlake kao nalet divljeg vetra. Biljni ekstrakti i morski minerali tretiraju i hrane, dok bogati melemi popravljaju vlažnost, dodajući prirodnu teksturu sa mat izgledom. Kreiran pomoću soli od jednog od svetskih najstarijih dobavljača sa uzbudljivim priobalnim mirisom za džentlmene avanturiste, putnike, pirate, navigatore, mornare, surfere, bukanire, lutalice, tritone od Margejta do Madagaskara.

Instrukcije:

Koristiti na mokroj kosi, oblikovati rukom ili pročešljati i ostaviti da se prirodno osuši kao što biste učinili da ste na plaži. Gušćoj kosi će možda biti potrebno malo više, tanjoj kosi malo manje tako da možete eksperimentisati po želji. Savršeno za dužu i kosu srednje dužine i dodavanje teksture razbarušene kose kraćim frizurama. Za veći volumen, sprej se može naneti direktno na koren kose – počnite sa manjom količinom i dodajte više po potrebi. Izbegavajte kontakt sa očima. Ako dođe do iritacije, isperite čistom vodom.

Zapremina: 250ml

Sastav: Destilovana voda, PVP, polisorbat 20, Kuternium-80, fenoksietanol, cvetna voda Hamamelis Virginiana, parfum, hidroksiacetofenon, kapril glikol, alkohol Denat, Eugenol, linalool, limonen, kumarin, alfa-izometil jonon, citronelol, benzil.